Lån 15000 kr

I følgende guide får du et par gode tips og tricks til, hvordan du nemmest låner 15000 kr.

Det kan altid være rart at have lidt ekstra penge mellem hænderne. Dette hvad end, man har udset sig en ny cykel eller et godt rejsetilbud, eller man blot sidst på måneden har behov for et lidt større rådighedsbeløb.

Heldigvis er det i dag både let og hurtigt, at få lov til at låne en sjat penge til det ene eller det andet. Står du og kunne have lyst til at låne 15000 kr. til det ene eller det andet, kan dette klares på ganske få minutter. Mange steder har du mulighed for at låne beløbet, uden at skulle redegøre for, hvad pengene skal bruges på, og har dermed helt frie tøjler til at gøre hvad du vil med beløbet.

Hvad end du ønsker at få en lånaftale i hus med din bank, eller du vil have den hurtige løsning med en online lånudbyder, så er der gode tilbud at indhente for dig.

Lån 15000 billigt

Afhængigt af, hvor du vælger at låne 15000 kr. kan det ende med at koste dig en del dyrere, end det beløb, du ønsker at få udbetalt. Dette skyldes, i langt de fleste tilfælde, højtsatte renter. 

Vælger du at tage lånet online, er renterne ofte sat højere end eksempelvis i banken, da der en en vis usikkerhed for de online forhandlere i at låne dig penge. De danner på den måde en sikkerhed for sig selv, ved at sætte renten højt.

Hvis du søger en billig rente, kan det ofte betale sig at gå til egen bank. Her er renterne som regel en del lavere og bankrådgiverne til at forhandle med. I dette tilfælde er det vigtigt, du ser din bankrådgiver som en form for sælger, der kan være villig til at gå ned i pris, hvis du spiller dine kort rigtigt.

Selvom lån i banken ofte er de billigste, tager det også gerne et par uger, før din ansøgning om lån er behandlet. Det er derfor ikke sikkert, det er en fordel for dig, at lade vente på det billigste lån, hvis du står og mangler et lån på 15000 her og nu.

Lån 15000 trods RKI

Hvis man er indskrevet i RKI eller debitorregistret, vil det sige, at man betragtes som værende en dårlig betaler. Dette skyldes sandsynligvis, at man har en gæld, man ikke har kunnet tilbagebetale i ordentlig tid. 

Der er stort set ingen lånudbydere, der ønsker at låne penge til folk, der på nuværende tidspunkt er indskrevet i RKI. Dette skyldes, at det er en dårlig forretning for dem, hvis de låner 15000 til folk, der ikke kan tilbagebetale dem igen.

Dog er det ikke ensbetydende med, du aldrig vil kunne komme til at låne 15000 igen, blot fordi du står i RKI. Lige så snart du har tilbagebetalt de penge, du skylder, er du igen stillet på lige fod med alle andre, i forhold til at kunne låne penge hos diverse udbydere. 

De kigger altså ikke på, hvordan du tidligere har været som betaler, men er blot interesserede i, om du på nuværende tidspunkt vil kunne tilbagebetale et lån.En sidste mulighed for at låne 15000 trods RKI, er, at du snakker med din egen bank. Heller ikke bankerne plejer at være interesserede i at udlåne penge i sådan en situation, men som nævnt er banker ofte lettere at forhandle med, end diverse online udbydere.

Lån 15000 rentefrit

Det er sjældent, man kan få lov til at låne 15000 helt uden renter. Dette hvad end du låner online eller hos din bank. Dog er det en mulighed at undgå renterne, hvis du tager et minilån.

Et minilån er et mindre lånbeløb. Som ofte strækker disse typer lån sig til omkring 20.000 kr. og det er dermed også muligt at finde et minilån, hvis man ønsker at låne 15000 kr.

Mange minilån er udformet således, at der ikke er nogle renter på, men at man i stedet betaler et engangsbeløb for at få lov at tage lånet. Når først man har betalt dette beløb, er det eneste man skal tænke på, at få tilbagebetalt de 15000 kr.

Selvom det kan lyde fristende at tage et lån helt uden renter, er det ikke sikkert, det kan betale sig for dig i det store billede. Ofte vil det engangsbeløb, man skal betale, være væsentligt højere, end det samlet set vil koste dig i renter, hvis du i stedet vælger at låne 15000 med renter. Det kan derfor være en god idé at hive lommeregneren frem og regne lidt på, om det er en god idé for dig at tage et lån uden renter.

Få en billig start på dit lån

Der findes også andre tilfælde, hvor du kan få lov at låne penge uden renter. Mange udbydere tilbyder starttilbud, hvor du kan få lov at låne x antal kroner helt uden at skulle betale noget for det. Dette gøres ofte for at lokke kunder til, så man vælger netop denne udbyder frem for deres konkurrenter. 

De gratis startlån drejer sig dog ofte om en del lavere beløber, og kan derfor sjældent lade sig gøre af én omgang, hvis man ønsker at låne 15000 kr.

Dog kan du være heldig, at du kan indhente starttilbud hos flere udbydere, så du samlet set kan få lånt 15000 kr. uden at betale noget for det. Dette kræver naturligvis, at du laver lidt ekstra forarbejde, og undersøger de forskellige tilbud godt og grundigt.

Lån 15000 i dag

Der var en tid, hvor den eneste mulighed man havde for at låne penge, var at gå ned i banken og forhandle. I dag er det blevet langt nemmere – og hurtigere!

Der findes et hav af online lånudbydere, der tilbyder at udlåne alverdens beløber på ingen tid. 

Her er alt, du skal gøre, at logge ind med dit NemID og udfylde et par få oplysninger om dig selv – og så er ansøgningen klar til at blive sendt afsted. 

Modsat i bankerne, er der hos de online udbydere ikke nogen, der sidder og vurderer dig og din økonomi. Du slipper altså for en ventetid på 2-3 uger, hvor din økonomi skal betragtes og undersøges ned til mindste detalje.  Derfor tager godkendelsen af din ansøgning som regel blot ganske få minutter, og du kan derefter have pengene på din konto dagen efter.

Kom i gang!

Inden du kaster dig over det første og det bedste tilbud, du kan finde, når du vil låne 15000 kr. er det en god idé at tage et par ting til overvejelse først.

Hvor lang en afbetalingsperiode, har du behov for? Hvor høj må din rente være? Og i det hele taget – hvad har du behov for med dit lån?

Hvis ikke du kommer til mange penge inden for nærmeste fremtid, kan det være en god idé, at vælge et lån med en længere afbetalingsperiode. På den måde har du god tid til, lidt for lidt, at tilbagebetale lånet. 

Ved du, at du snart får flere penge mellem hænderne, kan det dog være en fordel at få betalt af på lånet så hurtigt som muligt. Som regel er dette den billigste model, hvis man vil tage et lån online.