Rentefrit lån eller lån penge gratis?

Disse overskrifter ses ret tit, når du søger efter billige lån. Billige lån uden renter. Det lyder da næsten for godt til at være sandt. Og det er det da også i langt de fleste tilfælde.

Kan man få gratis og rentefrie lån?

Der vil typisk være knyttet nogle betingelser til, hvis et online lån virkelig skal være helt og aldeles gratis.

Derfor gør du dig en rigtig stor tjeneste, hvis du får læst hele teksten igennem, inden du tager et online rentefrit lån eller låner penge gratis.

Det er til gavn både for dig selv om for din låneudbyder, at du er klar over de vilkår, du låner pengene på.

Tjek eventuelle gebyrer og betingelser

For det meste skal du lede lidt, inden du finder svaret på, om det omtalte billige og gratis lån bliver tillagt et gebyr eller har nogle særlige betingelser knyttet til sig. Men du bør læse dem grundigt, også selv om du nok har mest fokus på snart at have penge på kontoen.

Der kunne for eksempel være et oprettelsesgebyr, som du skal betale for at kunne få lånet.

Med hensyn til betingelser så vil det typisk være noget med, at hele det lånte beløb skal betales tilbage efter et bestemt antal dage, eller det kan være, at det kun var rentefrit den første måned, og i de efterfølgende måneder kommer der så renter på. Det skal du vide, og du skal have plads til både renter og afdrag i dit budget.

Husk på, at en låneudbyder skal tjene penge på at låne penge ud. Det er det, firmaet lever af. De penge kommer ind ved, at kunderne betaler gebyrer og renter.

Lån rentefrit i 30 dage

Hvis økonomien er særligt stramt i den kommende måned, så kan du tage et lån, som er rentefrit i 30 dage. Så klarer du dig igennem i den måned og kan begynde at afdrage lånet derefter.

Så kommer det rentefrie lån til sin ret.

Du skal bare være klar over, at du i de efterfølgende mange måneder kommer til at afdrage både lån og renter. Det er altså ikke en måde at låne penge gratis på. Det med det rentefrie lån gælder kun for de første 30 dage.

Er du helt på det rene med det, så lån rentefrit i 30 dage, og indstil dig på at skulle betale renter i resten af låneperioden.

Billige lån uden renter

Det er faktisk muligt at låne penge rentefrit. Det vil typisk være et lån, som ikke er så stort igen, og som skal betales ret hurtigt tilbage. Det vil oftest være sådan, at alle pengene skal falde senest en måned efter, at du har lånt dem.

Her skal du være sikker på, at du så også har så stort et beløb til overs i dit budget, at du kan betale det hele tilbage igen. Har du ikke mulighed for det, skal du regne med, at du kommer til at betale ret mange renter på beløbet.

Ved du, at du i næste måned har så mange flere penge, så er alt fint. 

Du skal også her være opmærksom på, at der kan være et oprettelsesgebyr, du skal betale.

I det hele taget er disse rentefrie lån ikke altid helt rentefrie. Læs derfor betingelserne grundigt igennem, inden du trykker på accepter.

Lån rentefrit i 12 måneder

Et rentefrit lån, der giver dig mulighed for ikke at betale renter i et helt år, findes kun hos meget få låneudbydere.

Et rentefrit lån vil normalt have en meget kort løbetid, så skulle du støde på et lån, der reelt er rentefrit i hele 12 måneder, så er det nok ikke særlig troværdigt, at det virkelig findes.

Det kan være, at det blot er et søgeord, som bruges til at trække kunder ind i lånebutikken med. At låne rentefrit i 12 måneder er reelt ikke en mulighed hos en online låneudbyder. 

Rentefrit lån

Til gengæld kan du mange steder se, at der bliver tilbudt rentefri lån. Her er det igen vigtigt, at du forstår, at det ikke nødvendigvis er totalt rentefrit, med mindre du kan betale det fulde beløb tilbage inden for det antal dage, som vilkårene fastsætter. Og så skal du også regne med, at der er et gebyr, som du kommer til at betale for at oprette lånet.

Lånefirmaet løber jo en vis risiko ved at låne penge ud. De skulle jo gerne have deres penge tilbage, og de skulle gerne tjene noget på det også.

Derfor skal du altid være ekstra opmærksom, når der reklameres med, at du kan låne penge gratis. Der vil som regel være nogle forhold, der gør, at du alligevel kommer til at betale noget for at låne pengene.

I ganske få tilfælde kan du få et lån, der både er rente- og gebyrfrit. Det kan for eksempel være, hvis du er ny kunde i firmaet, at du tilbydes særligt favorable lånevilkår. Hvis du formår at betale det lånte beløb tilbage inden deadline, så kan det faktisk være helt gratis. Skulle du få brug for at tage et lån senere her, så håber firmaet, at du fortsætter som trofast kunde hos dem.

Lån penge rentefrit

Det er sandt nok, at det er muligt at låne penge rentefrit. Nogle steder tilbydes der disse rentefrie lån for at tiltrække nye kunder. Hvis du ikke har lånt penge i det pågældende firma tidligere, så kan du få tilbudt et lån uden renter.

Helt gratis er det dog ikke altid, for du kommer oftest til at betale noget i gebyr for det. Men som et godt velkomsttilbud kan du godt få sådan et rentefrit lån. 

Lån penge gratis, kan der for eksempel stå i annoncen. Her må du gå ind at nærlæse de vilkår, der gælder for det pågældende lån.

Det er ikke kun førstegangskunder, der kan få tilbudt et rentefrit lån. Der er jo stadig den type lån, der er rentefrie i de første 30 dage, og hvor rentebetalingen først begynder derefter. Dem kan de fleste blive godkendt til at tage.

Desuden er der den type af rentefrie lån, der er sådan konstrueret, at du låner et bestemt beløb, imod at du betaler det fulde beløb tilbage, inden der er gået 30 dage. 

Læg i alle nævnte tilfælde mærke til, hvor meget du skal betale i gebyr for at oprette lånet. Det kan nemlig variere.

Det kan også variere, hvor høj renten er, hvis du ikke formår at betale det fulde beløb tilbage på en gang inden deadline.

Lån uden renter

Det er muligt at låne penge uden at skulle betale renter. Det kan du for eksempel gøre i forbindelse med nogle af de mange online lån, der tilbydes. Der er virkelig mange låneudbydere på markedet efterhånden, og de er alle sammen ivrige for at få flere kunder i butikken.

Derfor vil der være en vis grad af konkurrence firmaerne imellem. Selv om de i bund og grund har de samme varer på hylderne, så kan der alligevel være nogle forskelle.

Omvendt så er der også mange kunder til disse lån. Kunderne ønsker selvfølgelig at få et lån på de mest attraktive vilkår.

De steder, hvor vilkårene kan variere, er netop på renter, gebyrer og tilbagebetalingsvilkår. Det er altså der, at slaget om kunderne skal stå.

Du vil derfor se mange lovende ord om, at der gives lån uden renter, og at du kan låne penge gratis. Det løfte er for det meste en sandhed med modifikationer, for helt og aldeles gratis er det kun meget sjældent. 

Kun under helt særlige omstændigheder kan du få et helt rentefrit lån, og så vil der sandsynligvis være et oprettelsesgebyr, som du skal betale for at få lånet.

Lån penge gratis

Hvem vil ikke gerne låne nogle penge helt gratis? Det er der nok rigtig mange, der gerne vil. Desværre lader det sig vist kun gøre i detailbutikker, der tilbyder sine kunder at afbetale større beløb uden renter og uden gebyr.

Den går ikke, hvis det drejer sig om at låne penge. Hverken i banker eller online.

Med mindre du tager et af de lån, som skal betales helt tilbage i løbet af en ret kort tid. Så kan du godt være heldig at finde et lån, hvor du kan låne penge gratis. 

Læg mærke til, om det koster noget i oprettelsesgebyr, inden du accepterer lånet. Det kan der nemlig være forskel på. 

Du bør også være helt sikker på, at du bliver i stand til at betale hele det lånte beløb tilbage, inden deadlinen udløber. Kan du ikke det, så er det ikke så godt, for så kommer det til at koste.

Men ved du, at du måneden efter har så stort et ekstra beløb til rådighed, så er der ingen ko på isen.

Så er det faktisk muligt at låne penge gratis online.

Læs det med småt

Hvis du skal låne penge online, så er det vigtigt, at du læser lidt længere ned i teksten end det, der står i overskriften. Du bør kende de betingelser, som du låner pengene på. Så risikerer du i hvert fald ikke at få en kedelig overraskelse, når pengene skal betales tilbage.

Hvis du for eksempel troede, at du kunne låne penge gratis, og du havde overset et gebyr eller ikke havde set, hvilke særlige betingelser der var for lånet, så kan det gå hen at blive en temmelig kedelig oplevelse at tage et lån på nettet.

Hav derfor øjnene og fornuften med dig, når du klikker dig længere ind i et rentefrit lån, som umiddelbart virker som løsningen på alle dine økonomiske sorger.

Det kan sagtens være løsningen – det kan også godt være, at du bør tænke i alternative løsninger.